Maes Group Verzekeringen

Citadellaan 2 - 3293 Kaggevinne
+32475525140 - verzekeringen@maesgroup.be
KBO nr. 0822678378
RPR Leuven BE0822.678.378

Wie zijn we?

Maes Group brengt als ‘uw architect in financiën’ expertise in mensentaal en beschermt wat belangrijk is voor u. En daar stoppen we niet!Vanuit open communicatie, transparantie en vertrouwen ontzorgen wij U als klant in volledige onafhankelijkheid en dit volgens de hoogste morele en ethische waarden.Scherpe tarieven gecombineerd met kennis en kwaliteit, zowel online als offline. Want als architect in financiën bouwen wij dagelijks vanuit geïntegreerd financieel advies aan uw financiële zekerheid.Zo wint u tijd die u vrij kunt besteden aan dingen die écht belangrijk voor u zijn, want U bent voor ons het allerbelangrijkste! Niet enkel vandaag, maar ook in de toekomst.Benieuwd hoe wij dagdagelijks het aspect duurzaamheid in onze werking integreren, enkele troeven ontdekken of op zoek naar contactgegevens van het kantoor? Contacteer ons en geniet van alle voordelen!

We staan voor je klaar

Als expert met een persoonlijke 'touch' ontzorgen we zowel ondernemers als particulieren. Vanuit geïntegreerd financieel advies analyseren we als onafhankelijk specialist uw verzekeringsportefeuille, bereiden uw kredietdossier voor, ontzorgen u met een gepersonaliseerd pensioenplan, beleggen we met inzicht maar in samenspraak volgens een plan in een snel veranderende wereld, waarbij digi-tools een hulpmiddel zijn om u als klant service en gerichter advies aan te bieden. Wij brengen u expertise in mensentaal!

Campagne je makelaar

Ons kantoor

Maes Group Verzekeringen
Citadellaan 2
3293 Kaggevinne
Routebeschrijving

Openingsuren

Maandag: 8:00-19:00
Steeds na afspraak
-
Dinsdag: 8:00-19:00
Steeds na afspraak
-
Woensdag: 8:00-19:00
Steeds na afspraak
-
Donderdag: 8:00-19:00
Steeds na afspraak
-
Vrijdag: 8:00-15:00
Steeds na afspraak
-
Zaterdag: - -
Zondag: - -
Maes Group Verzekeringen

Contacteer je verzekeringsmakelaar

Maak een keuze via welke weg je contact wil opnemen met je makelaar. We gaan zo snel mogelijk met je contact opnemen via het door jou gekozen kanaal.

Maak een persoonlijke afspraak

Je kan een persoonlijke afspraak aanvragen door op onderstaande link te klikken.

Maak een afspraak

Stel een vraag

Indien je een vraag hebt, kan je deze via onderstaand formulier stellen.

Betreft
CAPTCHA
One file only.
256 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

Chat met ons

Heb je een vraag? Je kan ons via chat bereiken. Klik op de button en stel je vraag.

Stuur een bericht via Whatsapp

Als verzekeringsmakelaar werken wij onafhankelijk samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen.  Op die manier kunnen wij u de ruimste keuze en de meest complete service garanderen.  Hieronder vindt u de verschillende partnermaatschappijen terug.

De onafhankelijke makelaars in verzekeringen worden ondersteund door: